Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σπάσαμε κάθε ρεκόρ!!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σπάσαμε κάθε ρεκόρ!!

Γιατί μέσα σε 2 μόλις ώρες καταφέραμε να φυτέψουμε 1.500 νέα δέντρα στον Υμηττό μας χαρίζοντάς του νέα πνοή.
Με κεντρικό σύνθημα “Δίνουμε ζωή στο βουνό μας” ξεκίνησε την Κυριακή ένας νέος κύκλος αναδασώσεων στον Υμηττό, υιοθετώντας ένα ακόμα σημαντικό τμήμα του βουνού που χρειάζεται την φροντίδα μας.
 
Εμείς θα επιστρέφουμε εκεί δίνοντας μία υπόσχεση να προσπαθούμε μέσα από τις δράσεις μας να προστατεύσουμε το υπάρχον οικοσύστημα του Υμηττού αλλά και να δημιουργήσουμε ένα νέο.

Η δενδροφύτευση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, τον ΣΠΑΥ, τον ΣΚΑΙ και το "Όλοι μαζί Μπορούμε", το Σώμα Εθελοντών, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ελληνικού Αργυρούπολης, την Εθελοντική Ομάδα Let’s do it Greece, το 2o Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Οργανισμό Αwomancanbe σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, τη στήριξη των εκπαιδευτήριων ΖΩΗ που συμμετείχαν δυναμικά και διέθεσαν λεωφορεία που μετέφεραν τον κόσμο στο σημείο της δενδροφύτευσης όπως επίσης και με την επιστημονική υποστήριξη του EKETA στo πλαίσιο του έργου Life Terra.

Πολύτιμη ήταν η στήριξη από την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, την Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Βούλας, την  Εθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, τον Σύλλογο Δρομέων "Ευκλής", την Odysea, το St. Catherine's British School, την GoStudent, τους φορείς τα σχολεία και τους συλλόγους της περιοχής.
Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!