Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως φορέας ή ως μεμονωμένος εθελοντής και να οργανώσετε τη δική σας δράση για την Κυριακή 14 Απριλίου.
Ακολουθείστε τα 5 προτεινόμενα βήματα εδώ

Μπορείτε να βρείτε το κουμπί Δήλωσης Συμμετοχής στην Αρχική Σελίδα της ιστοσελίδας μας. Αφού το πατήσετε διευκρινίζετε αν είστε φορέας ή πολίτης και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.
Μπορείτε να δηλώσετε το σημείο δράσης σας στην ενότητα "Χάρτης Δράσεων".  Η δήλωση σημείων δράσεων θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.
Λογότυπο, εικόνες, σχέδια δράσης και άλλο χρήσιμο υλικό θα ανεβαίνει σταδιακά στην κατηγορία Εργαλεία της ιστοσελίδας μας.
Η συγκεκριμένη δράση συντονίζεται ως επί των πλείστων από μια παρέα παιδιών που αγαπήσαμε τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Συμμετείχαμε στις περιβαλλοντικές ομάδες του σχολείου μας και από εκεί μάθαμε τη χαρά του να προσφέρεις. Είμαστε όλοι εθελοντές και στα μάτια μας το Let's do it Greece είναι η ευκαιρία να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε. Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε και νέους φίλους στην οργανωτική μας ομάδα. Μπορείτε να μας δείτε όλους στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@letsdoitgreece.org και θα σας απαντήσουμε αμέσως. Επίσης μπορείτε να στείλετε απευθείας την ερώτηση ή το σχόλιό σας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στην κατηγορία Επικοινωνία της ιστοσελίδας μας.
Διαθέτουμε και σελίδα και ομάδα του Let’s do it Greece στο facebook. Στη σελίδα του Facebook αναρτούμε νέα από τις προετοιμασίες σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα από το ειδικό κουτί του facebook που έχουμε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.
Επισκεφθείτε τo προφίλ μας στο instagram για να δείτε περισσότερα για το Let's do it Greece.
Το κεντρικό μας hashtag είναι #letsdoitgreece.
Θα χαρούμε να το χρησιμοποιείτε κι εσείς!