Αν εκπροσωπείτε κάποιον φορέα μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή του φορέα σας και να πραγματοποιήσετε τη δική σας δράση, μόνοι σας ή σε συνεργασία με άλλους φορείς της περιοχής σας. Αφού δηλώσετε συμμετοχή, θα λάβετε email με το προτεινόμενο σχέδιο δράσης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος σε κάποια δράση ως εθελόντρια/εθελοντής, σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή ως πολίτης και να παρακολουθείτε το Διαδραστικό Χάρτη Δράσεων ώστε να βρείτε την κοντινότερη δράση στην περιοχή σας. Η Δήλωση Δράσεων θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου και θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ώρα, το μέρος συνάντησης, περιγραφή της δράσης και τα στοιχεία επικοινωνίας των διοργανωτών.

Μπορείτε να βρείτε το κουμπί Δήλωσης Συμμετοχής στην Αρχική Σελίδας της ιστοσελίδας μας. Αφού το πατήσετε διευκρινίζετε αν είστε φορέας ή πολίτης και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.
Μπορείτε να δηλώσετε το σημείο δράσης σας στην ενότητα "Χάρτης Δράσεων". Η δήλωση σημείων δράσεων θα ξεκινήσει από αρχές Μαρτίου.
Μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένο όλο μας το υλικό στην κατηγορία Εργαλεία της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να βρείτε λογότυπο, εικόνες, σχέδιο δράσης σχολείων, σχέδιο δράσης δήμων και άλλο χρήσιμο υλικό.
Σαν εθελοντική εκστρατεία zero-budget και zero-print, δεν διανέμουμε τέτοια υλικά σε κεντρικό επίπεδο. Σε τοπικό επίπεδο είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα λογότυπα του Let's do it Greece για τη δική σας προμήθεια των υλικών της δράσης σας.
Η συγκεκριμένη δράση συντονίζεται ως επί των πλείστων από μια παρέα παιδιών που αγαπήσαμε τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Συμμετείχαμε στις περιβαλλοντικές ομάδες του σχολείου μας και από εκεί μάθαμε τη χαρά του να προσφέρεις. Είμαστε όλοι εθελοντές και στα μάτια μας το Let's do it Greece είναι η ευκαιρία να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε. Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε και νέους φίλους στην οργανωτική μας ομάδα.  Μπορείτε να μας δείτε όλους στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@letsdoitgreece.org και θα σας απαντήσουμε αμέσως. Επίσης μπορείτε να στείλετε απευθείας την ερώτηση ή το σχόλιό σας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στην κατηγορία Επικοινωνία της ιστοσελίδας μας.
Διαθέτουμε και σελίδα και ομάδα του Let’s do it Greece στο facebook. Στη σελίδα του facebook καθημερινά αναρτούμε νέα από τις προετοιμασίες σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα από το ειδικό κουτί του facebook (likebox) που έχουμε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.
Επισκεφθείτε τo προφίλ μας στο instagram για να δείτε περισσότερα για το Let's do it Greece. Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα από το ειδικό κουτί του instagram που έχουμε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.
Το βασικό μας hashtag είναι #letsdoitgreece και για φέτος.
Θα χαρούμε να το χρησιμοποιείτε κι εσείς!
Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες στο σημείο δράσης σας στο Χάρτη Δράσεων, για να τις δουν οι εθελοντές από όλη την Ελλάδα!
Το Let's do it Greece δεν έχει και δεν θέλει να έχει πολιτική ταυτότητα. Είναι ανοιχτό σε όλους, και έχει σκοπό να ενώσει όλη την Ελλάδα σε μία μεγάλη οικογένεια.
Μπορείτε να βρείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.