Eυχαριστούμε που μας εμπνέετε!

Από την προηγούμενη Δευτέρα όλη η Ελλάδα είναι σε ρυθμούς Let's do it Greece με σχολεία, ομάδες και φορείς να πραγματοποιούν εντυπωσιακές δράσεις σε κάθε γωνιά της χώρας. 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παρέα ξεπεράσαμε τα 1.500 σημεία δράσεων με όλους τους εθελοντές να δίνουμε παντού τον καλύτερο εαυτό μας, ενώ σε κάποιες περιοχές που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, οι δράσεις θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα.
  
Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη ξεκινήσει να ανεβαίνουν και το αποτέλεσμα της κοινής μας προσπάθειας θα αποτυπωθεί στον Χάρτη Δράσεων, ο οποίος πλέον θα γεμίσει με φωτογραφίες για το πανελλήνιο μωσαϊκό δράσεων!

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο αντίστοιχο Σημείο Δράσης μέσα από τον σύνδεσμο επεξεργασίας που σας έχουμε στείλει σε προηγούμενο email.

Επίσης, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Απολογισμού, δίνοντάς μας χρήσιμα στοιχεία για τη δράση σας, για να σας αποστείλουμε στη συνέχεια τον  Έπαινο Συμμετοχής.
 
Θέλουμε να σας πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που αγκαλιάζετε για μία ακόμα φορά το εθελοντικό μας όνειρο και που μας εμπνέετε για ακόμα περισσότερα!