Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού 2019

Μια μεγάλη εθελοντική συμμαχία μόλις ξεκίνησε! 

Για πρώτη φορά "Let's do it Greece", η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας και "Νοιάζομαι και Δρω", το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον εθελοντισμό και τον ενεργό πολίτη που υλοποιούν το Μη-κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός και το Ίδρυμα Λαμπράκη, ενώνουμε τις δυνάμεις μας οργανώνοντας κοινή Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού

Για μία ακόμα χρονιά μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι γινόμαστε μια μεγάλη #οικογένεια εθελοντών, καθώς όλη η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι αφιερωμένη στα σχολεία της πατρίδας μας στα οποία ετοιμάζονται εντυπωσιακές δράσεις σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία.

Το κάθε σχολείο μπορεί να οργανώσει τις δικές του δράσεις και να συνεργαστεί με τους εθελοντές και τους φορείς που θα λάβουν μέρος στην περιοχή του. Ήδη, ο πανελλαδικός χάρτης έχει ξεκινήσει να γεμίζει και σχολεία από όλη την Ελλάδα προετοιμάζουν τις δικές τους δράσεις για την εβδομάδα από 1 έως 7 Απριλίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.letsdoitgreece.org καθώς και στο κοινό mini site που ενεργοποιήσαμε για να αποτυπώσουμε τις δράσεις των σχολείων www.volunteer4schools.gr.