Υλικά δράσεων καθαρισμού 2018

Sanitas cover
Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Για μία ακόμα χρονιά, η Sanitas θα υποστηρίξει πανελλαδικά την εκστρατεία μας, ενισχύοντας τις δράσεις σας με υλικά καθαρισμού!

Σας καλούμε, εφόσον επιθυμείτε να σας αποστείλουμε σακούλες και γάντια για τη δική σας δράση, να συμπληρώσετε προσεκτικά την φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο, δίνοντάς μας όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τη δράση σας:

Let’s Do It Greece - Φόρμα Αποστολής Υλικών Καθαρισμού Sanitas

Θα σας παρακαλούσαμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκτιμήσεις σας, ώστε να καταφέρουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις με τον αριθμό των υλικών που διαθέτουμε. Όπως καταλαβαίνετε, για να επιτευχθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα χρειάζεται οργάνωση και συντονισμός από νωρίς, και για το λόγο αυτό σας καλούμε να δηλώσετε τις ποσότητες υλικών το συντομότερο, ακόμα και εάν δεν έχετε προχωρήσει στο λεπτομερή σχεδιασμό των δράσεών σας.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε σε όλες τις αιτήσεις, αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με οριστική προθεσμία υποβολής την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Για απορίες και διευκρινίσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο info@letsdoitgreece.org με θέμα "Υλικά 2018".

Mοιραστείτε το #letsdoitgreece με τους φίλους σας