Κυριακή 14 Απριλίου, Let's do it Greece 2024 - Η Μεγάλη Επιστροφή

Αγαπημένη μας εθελοντική οικογένεια,

Ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη επιστροφή του Let's do it Greece! 

Της εθελοντικής δράσης που από το 2012 αγαπήσατε και αγκαλιάσατε σε όλη την Ελλάδα. Της ιδέας που ξεκινήσαμε μια παρέα νέων παιδιών και αγκαλιάστηκε από χιλιάδες εθελοντές και φορείς με σκοπό να καθαρίσουμε και να ομορφύνουμε όλη τη χώρα μέσα σε μία μέρα.

Τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, οι ζωές μας άλλαξαν. Οι αγκαλιές φάνταζαν μακρινές, το ίδιο και οι δράσεις που μας ένωναν όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, συνεχίσαμε να προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό οργανώνοντας πολλές τοπικές δράσεις καθαρισμού, αναδασώσεων και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων. Οι μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών, μας πόνεσαν και μας πείσμωσαν να αναλάβουμε ακόμα μεγαλύτερη δράση.

Φέτος, είμαστε ξανά εδώ για να σας πούμε ότι δεν σταματήσαμε να ονειρευόμαστε. Δίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη υπόσχεση!

Να ενωθούμε ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας των δασών της πατρίδας μας.

Κυριακή 14 Απριλίου, αναλαμβάνουμε ταυτόχρονη εθελοντική δράση για τα δάση μας!


Σας καλούμε την ίδια μέρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά της χώρα καθαρίζοντας και φροντίζοντας τα δάση, τις δασικές εκτάσεις και τους χώρους πρασίνου των περιοχών μας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής φορέων και εθελοντών μόλις άνοιξαν! Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Let's do it Greece και πάμε να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!