Η δράση αναβάλλεται, η οικογένεια μεγαλώνει!

Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Όλες αυτές τις μέρες, η σκέψη μας, η καρδιά μας και το μυαλό μας είναι σε όλους εσάς, ελπίζοντας να είστε καλά στην υγεία σας!

Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη φετινή Πανελλαδική Δράση του Let's do it Greece που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Μαΐου, κρατώντας τις δυνάμεις μας για μόλις περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος. 

Κι επειδή ο εθελοντισμός παραμένει κομμάτι της ζωής μας, πολύ περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, όλη η οργανωτική ομάδα εθελοντών του Let's do it Greece θα λάβουμε μέρος την Κυριακή 10 Μαΐου σε εθελοντική αιμοδοσία για όλους εκείνους τους ανθρώπους που μπορεί να μην τους γνωρίζουμε αλλά τους νιώθουμε οικογένειά μας.

Και την ίδια ημέρα, Κυριακή 10 Μαΐου, θα συντονιστούμε σε όλη την Ελλάδα με έναν ξεχωριστό τρόπο!  Πως θα γίνει αυτό;;;  #Μένοντας_Σπίτι θα κάνουμε live από το instagram του Let's do it Greece στέλνοντας ένα δυνατό κύμα θετικής ενέργειας σε όλη την Ελλάδα! 

Ανυπομονούμε να βρεθούμε ηλεκτρονικά και θα σας ενημερώσουμε για λεπτομέρειες μετά το Πάσχα.

Μέχρι τότε σας στέλνουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας!