Συνάντηση της ομάδας μας με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Webp.net resizeimage  10   1
Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, μέλη της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών μας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στα γραφεία της Ένωσης, για να συζητήσουμε τη διοργάνωση της φετινής δράσης και την υποστήριξη της ΚΕΔΕ στην πανελλαδική μας εκστρατεία.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, για μία ακόμα χρονιά, θα έχουμε την ΚΕΔΕ δίπλα μας, ενώνοντας δυνάμεις με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε ολόκληρη τη χώρα! Ήδη πάνω από 100 Δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή στη μεγάλη μας δράση – δείτε τους σχετικούς χάρτες εδώ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δήλωσε: «Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται στην πράξη το μεγαλείο του εθελοντισμού. Θα τους στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε καθώς διαχρονική προτεραιότητα της Αυτοδιοίκησης είναι τα θέματα περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι μαζί, και με τη συμβολή όλων των ενεργών πολιτών της πατρίδας μας, θα καταφέρουμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα και να φέρουμε μία μεγάλη, θετική αλλαγή στην ελληνική κοινωνία!

Mοιραστείτε το #letsdoitgreece με τους φίλους σας